DKK 799,00

DraftMore medium, 2,6 - 2,7 volume
[030,731]

DraftMore medium, 2,6 - 2,7 volume

Den ideelle løsning til tvangskarbonering.

 

DraftMore hjælper  restauranter,  bryggerier og håndbryggere med en bedre udskænkning, ved at sikre at øllet altid er korrekt karboneret. DraftMore justere automatisk trykket i en fadølsfustage afhængigt af øltemperaturen og dermed opretholder man altid balancen imellem tryk og temperatur(Equilibrium)

 

DraftMore er patenteret World Wide og er dansk produceret i samarbejde med Danfoss.

DraftMore er ideel til små simple installationer der typisk står i et miljø med varierende temperatur og hvor udskænkningen er lidt begrænset. Det er typisk her at udskænkningen volder problemer pga. at øllet står for lang tid i faddet ved forkert tryk, typisk om natten, hvis temperaturen falder. Det er sikkert også et problem du kan genkende.

 

Teknikken

 

Den patenterede DraftMore, arbejder som en sekundær regulator. Dvs. man indstiller den traditionelle reduktions ventil der sidder på flasken til 3,5 bars tryk. DraftMore regulerer herefter selv trykket til det korrekte afhængigt af øl temperaturen. 

For at opnå CO2 equilibrium (se graf) skal man indstille CO2 trykket så det er i balance med temperaturen, men mange glemmer det og dermed opstår problemerne.
Hvis CO2 trykket er for højt i forhold til temperaturen, bliver øllet overcarboniseret. Det kan ske i løbet af en nat eller på få timer. Hvis temperaturen i øllet falder 10 grader celsius og CO2 trykket ikke er blevet justeret tilsvarende ned, betyder det at CO2 trykket er 0,8 bar højere end det burde være og øllet bliver derfor overcarboniseret og skummer meget.

 

Med DraftMore vil dette aldrig mere ske, da DraftMore foretager denne regulering automatisk.

 

DraftMore har indbygget en membran der styrer trykket meget nøjagtig. Membranen er fyldt med et mix af gasarter. Gas reagerer meget hurtigt på en temperatur påvirkning. Fyldning af membranen foregår i tæt samarbejde med Danfoss og bliver produceret på Danfoss fyldelab i Nordborg. Danfoss er en af de førende producenter af termostater World Wide, det betyder at kvaliteten og og holdbarheden er yderst troværdig.

Antal:   Anmeldelser

0 varer i vognen
Hurtig Find
 
Brug nøgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet søgning
Valutaer