Hvordan handler jeg?

Når du bestiller vil du modtage en mail om leveringstid og det totale beløb. Ved Dankort betaling vil varerne normalt blive afsendt 1 hverdag efter bestillingen. Ved afhentning af ordre, skal disse være bestilt senest kl 0700 samme hverdag, elles kan de først afhentes efterfølgende hverdag.
 

Der er udlevering af bestilte vare fast hver onsdag mellem 19 og 21 og hvis du ikke oplyser andet, vil der være det vi regner med du kommer.

Du kan bestille 'ubemandet' afhentning på andet tidspunkt. Du skriver i 'Bemærkninger' en andet afhentningstidspunkt og det vil så fremgå af den endelige ordrebekræftiglse. Betalingen skal være på plads inden afhentningen (Dankort eller Bankoverførsel).

Ved ubemandet forstås der nødvendigvis ikke er nogen betjening, kun en pose/kasse et angivet sted.


Det er muligt at afhente varer i Århus (kl 18.45, den 4. tirsdag i måneden ifbm. 8000 bryg's møde, se evt. http://8000bryg.dk). Bestillings- og betalingsfrist er mandagen inden. Dvs. at hvis du vælger bankoverførsel, skal bestillingen foretages senest søndag. Som noget nyt vil der ikke blive medtaget varer det ikke forudbetalt hvis bankoverførsel er valgt.


Vores adresse er:

Lund Teknik

Ålborgvej 81 (ca. 16 km syd for Viborg mod Vejle, A13)

Hvam

8620 Kjellerup

Telefon: 79301727, Mandag - Torsdag mellem 14 og 16 (Kun telefontid, ikke åbent!)

CVR: 14 90 98 93

Åbningtid i Hvam: Onsdag kl 19 – 21.

Da mange at de ting der er i webshoppen skal ompakkes eller produceres, skal du ikke regne med at kunne få det du ønsker, hvis det ikke er forudbestilt. Du er selvfølgelig velkommen til de impulskøb der kan klares fra hylderne. Ved 'impulskøb' kan der kun handles med kontanter, SWIPP eller check, ikke Dankort !

Der vil i åbningstiden normalt være smagsprøver på de nyeste bryg og for det meste en del af vores All-grain kit's, men du er meget velkommen til selv at medbringe smagsprøver..... eller ta' en øl med du gerne vil ha' et bud på hvorfor den har den her underlige smag. Der vil altid være mindst en eksamineret øldommer til stede.

Fortsæt
0 varer i vognen
Hurtig Find
 
Brug nøgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet søgning
Valutaer