DKK 19,75

Lallemand WildBrew (1,9 gr)
[000,829]

Brygningsegenskaber.

I normal urt giver WildBrew ™ Sour Pitch:

    Hurtigt pH-fald, der kan afsluttes inden for 2 dage (typisk inden for 24 til 36 timer).
    Høj mælkesyre versus lavere eddikesyreproduktion.
    Aroma og smag er citrus og tangy med et strejf af frugt.

Det optimale temperaturområde for WildBrew ™ Sour Pitch, når der fremstilles sure øl-stilarter, er mellem 30 ° C og 40 ° C.

Fermenteringshastighed, fermenteringstid og pH-fald er afhængige af podningsdensitet, bakteriehåndtering, fermentationstemperatur og næringsmæssig kvalitet af urten.

 

Se evt: http://www.lallemandbrewing.com/docs/products/tds/TDS_WILDBREW_SOURPITCH_ENGLISH_DIGITAL.pdf

eller http://www.lallemandbrewing.com/wp-content/uploads/2017/09/LAL-bestpractices-sour.pdf

Antal:   Anmeldelser

0 varer i vognen
Hurtig Find
 
Brug nøgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet søgning
Valutaer