Privacy Statement - Fortrolighed og sikkerhed


Privacy Statement - Fortrolighed og sikkerhed, efterfølgende nævnt som persondata, videregives kun til underleverandører, hvor det er strengt nødvendigt for at kunne behandle din ordre, fx til fragtløsninger. Persondata videregivet til underleverandører er underlagt samme lovgivning, som dette dokument og underleverandører videregiver under ingen omstændigheder oplysninger til tredjemand.

Persondata opbevares ukrypteret men med hensigtsmæssige sikkerhedsforanstaltninger i Danmark.

Personfølsomme data som fx fødselsdato, personlige overbevisninger, seksualitet og lignende registreres ikke.

Du har ifølge persondataloven ret til indsigt i de data der registreres om dig. Du kan altid finde alle data vi har registreret om dig ved at logge ind på din konto og klikke på "Indstillinger og oversigter", hvor du også har mulighed for at slette din konto.

Henvendelser vedr. indsigelser og indsigt i persondata skal foregå pr e-mail til: torben@lundteknik.dk

Den dataansvarlige er: Lund Teknik v/ Torben Lund

Lund Teknik vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom misbrug eller kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

Cookies og anonyme data:
I forbindelse med dit besøg på Lund Teknik's hjemmeside bliver der, som på størstedelen af internettet, automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde. For det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed samt identificere og løse problemer og for det andet bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

Ønsker du ikke at dine anonyme data anvendes til statistikker kan dette deaktiveres under "Indstillinger og oversigter" efter du er logget ind. Har du ikke oprettet en konto, eller er ikke logget ind, og ønsker du ikke at anonyme data registreres kan du ikke anvende dette website efter deaktivering af cookies(læs nedenstående afsnit om cookies).

Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan de besøgende finder vores side
• Hvilken browser de besøgende anvender
• Hvilken skærmopløsning de besøgende har
• Hvilken side den besøgende først så
• Hvilken side den besøgende forlader siden fra
• Hvor lang tid den besøgende bruger på siden
• Hvor mange sider den besøgende ser


For at handle i denne webshop skal din browser acceptere cookies. Når du lægger en vare i indkøbskurven gemmes der en cookie på din egen computer for at du kan lægge flere varer i samme kurv og handle på webshoppen. Vi benytter cookies for at øge sikkerheden i forbindelse med dit besøg på siden. Ved at tillade cookies i din browser, opnår vi bedre sikkerhed i kommunikationen mellem din computer og webshoppen. Har du ikke cookies aktiveret i din browser kan vi ikke opretholde en sikker forbindelse mellem din computer og vores server og du kan derfor ikke handle på webshoppen.


 Har du spørgsmål omkring denne ”Privacy Statement - Fortrolighed og sikkerhed” er du velkommen til at kontakte Lund Teknik pr. e-mail.

Fortsæt
0 varer i vognen
Hurtig Find
 
Brug nøgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet søgning
Valutaer