Privacy Statement - Fortrolighed og sikkerhed

Udvalgte steder på Lund Tekniks webshop er forbeholdt tilmeldte kunder.
Når du anmoder om at blive kunde på webshoppen, er du forpligtiget til at oplyse dine kontaktoplysninger, herunder din e-mail adresse. Afgives der i forbindelse hermed urigtige, vildledende og/eller misvisende oplysninger forbeholder Lundteknik sig ret til uden yderligere meddelelse og begrundelse, at afvise anmodningen og/eller nedlægge kundekontoen, herunder fjernelse af adgangskode m.v.
Dine personlige loginoplysninger til webshoppen må ikke videregives til andre. Misbrug heraf medfører øjeblikkelig nedlæggelse af kundekontoen, herunder fjernelse af adgangskode m.v.
Der må ikke foretages systematisk søgning af oplysninger på Lund Tekniks webshop, andet end til privat brug.

Lund Tekniks webshop forbeholder sig ret til uden yderligere meddelelse, at logge alle søgninger på Lundtekniks webshop. Ved registreret misbrug forbeholder Lund Tekniks webshop sig ret til uden yderligere meddelelse og begrundelse, at nedlægge kundekontoen, herunder fjernelse af adgangskode m.v.
Vi gør opmærksom på, at alle oplysninger, der indhentes via brugerne, kun bliver brugt på dette site og vil ikke blive solgt eller på anden måde videregivet til 3. part.
Lund Tekniks webshop anvender løbende eller periodisk, besøgsstatistikker m.v. på siden/siderne til at optimere webshoppen. Disse oplysninger anvendes udelukkende til statistiske, planlægningsmæssige og sikkerhedsformål og bliver ikke solgt eller på anden måde videregivet til 3. part.
Lund Tekniks webshop forbeholder sig ret til at logge brugeres IP-adresse til at diagnosticere server- og trafikproblemer, optimere og administrere webshoppen, forhindre og imødegå misbrug af tjenesterne samt for at indhente bred geografisk information om brugerne.
Har du spørgsmål omkring denne ”Privacy Statement - Fortrolighed og sikkerhed” er du velkommen til at kontakte Lund Teknik pr. e-mail.
Fortsæt
0 varer i vognen
Hurtig Find
 
Brug nøgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet søgning
Valutaer