Afhentning af varer

’24/7′ i udleveringsbox:

Du kan bestille ‘ubemandet’ afhentning ’24/7′. Du skriver i ‘Bemærkninger’ dato og tidspunkt for ønsket afhentning og det vil så fremgå af den endelige ordrebekræftiglse.

Bestilles inden kl 12:00 på en hverdag, kan varen afhentets fra kl 15:00 eller senere. Hvis du vil afhente i weekenden, skal varen være bestilt senest fredag kl 10:00…
Betalingen skal være på plads inden afhentningen (betalingskort, MobilePay eller Bankoverførsel).

Onsdag aften i Hvam: 

Der er åbent med betjening for afhentning af forud bestilte varer fast hver onsdag mellem 19 og 21. Kan vælges i ‘Forsendelsmetoder’

Da mange at de ting der er i webshoppen skal ompakkes eller produceres, skal du ikke regne med at kunne få det du ønsker, hvis det ikke er forudbestilt. Du er selvfølgelig velkommen til de impulskøb der kan klares fra hylderne.

Der vil i åbningstiden normalt være smagsprøver på de nyeste bryg og for det meste en del af vores All-grain kit’s, men du er meget velkommen til selv at medbringe smagsprøver….. eller ta’ en øl med du gerne vil ha’ et bud på hvorfor den har den her underlige smag. Der vil altid være mindst en eksamineret øldommer til stede.

Århus d. 2. tirsdag i måneden:

Det er muligt at afhente bestilte varer i Århus kl 18.45 til 19.00, den 2. tirsdag i måneden.

Vi har nu fast udleveringssted:

Sydbyuen Bryggerlaug

 Buggesgårdvej 66

8260 Viby J

Lund Teknik

Ålborgvej 81, Hvam,
8620 Kjellerup
(ca. 16 km syd for Viborg mod Vejle, A13)

Telefon: 79301727, mandag – torsdag 8 -16 og fredag 8 – 15

CVR: 14 90 98 93

Du er meget velkommen til at sende en e-mail på: info@lundteknik.dk , men oplys venligst et telefonnummer du kan kontaktes på, da mange spørgsmål er svære at gi’ et fyldestgørende svar på e-mail.