Opti-Mash
Har du ikke en fuldstændig omdannelse af stivelse til fermenterbart sukker fra mæskning?
Opti-Mash indeholder et termostabilt ⍺- amylaseenzym, der er nyttigt under mæskning, specielt hvis du bruger tilsætningsstoffer. ⍺-amylaser er i stand til at spalte de stivelsesmolekyler, der findes i korn. Disse enzymer spalter α-1,4-glucosidbindingerne på tilfældige steder på stivelsesmolekylet, hvilket primært giver små dextriner. Det er de korte dextrinkæder der er lette at gære.
De termostabile versioner af dette enzym kan udføre denne funktion ved højere temperaturer (>68°C) og kan bruges til at bryde stivelse fra korn med højere gelatineringstemperaturer, såsom majs eller sorghum. Dette hjælper med at mindske mæskens viskositet.
De samme enzymer, du finder i malt, nedbryder dextriner til maltose
Det kan hjælpe med at sikre omdannelse gennem stivelsesvæske
Hovedsageligt fordøjelse af α- 1-4 bindingerne af stivelse på punkter i kæden, ikke i enderne
Brugsvejledning
Tilføj under mæskning
Maksimal temperatur 75 °C
Optimal pH ved 5,3-5,7
Doseringen er 13mL/HL, dvs. 3,25 ml pr. 25 liter.
Anbefalet opbevaring: 4-8 °C
Link til sikkerhedsdatablad,
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.