Humletilsætning ved ølbrygning – Jan Refsing

kr. 59,75

Et hæfte du som håndbrygger bør ha’ i din bibliotek!

– få meget mere information under beskrivelsen nedenfor.

 

Bestil før kl. 12 så sender vi samme dag
Bestil malt i løs vægt
Telefon support man-fre 9-15
Lave priser
Varenummer (SKU): 200051 Kategorier: , Tag:

Jan Refsing har begået en lille perle om humle. Masser af god information og tips & triks.

Indhold:

Indledning
• Hvorfor kommer vi humle i vores øl?
• Hvor ”humlet” er min øl?
• Humleblade, pellets, Cryo-pellets, ekstrakt eller friskplukket humle?
• Hvordan kan man tilsætte humlen til urten/øllet?
• Hvornår tilsætter vi humle til øllet?

Før urtkogningen (Preboil):
• Mash Hopping (MH)
• First Worth Hopping (FWH)

Under urtkogningen (Boil):
• Hvorfor koger vi urten?
• Hvor længe skal urten koges?

Efter urtkogningen (Postboil):
• Hopstand (Whirlpool)
• Hopback
• Koldhumling (Tørhumling)
• Andet, der kan have indflydelse på resultatet af koldhumlingen
• Hop Randall

Afsluttende bemærkninger

Bilag 1: Humletilsætninger for udvalgte stilarter
Bilag 2: Corneliusfustage anvendt som gæringsbeholder
Bilag 3: Et forsøg, der gik helt i vasken
Bilag 4: Hjemmelavet hopback (”syltetøjsglas” hopback)
Bilag 5: Oversigt over metoder til humletilsætning
Bilag 6: Beregning af IBU
Bilag 7: Litteraturoversigt

Ialt 45 tætskrevne sider og billeder et praktisk format på 17 * 22 cm

Jan Refsing er en erfaren håndbrygger der går mere op i detaljer end de fleste og du kan nu høste frugterne af dette arbejde.

Vægt 0,5 kg

Brand

Lund Teknik

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

×