Happy Yeast New England
Ale gær af engelsk oprindelse. Den har en fremragende virkningsgrad og en høj gæringshastighed. Det giver en bemærkelsesværdig afbalanceret ølsmag med en let esteragtig karakter. English Ale har en meget høj flokkulering og sedimentation ved slutningen af gæringen.
Gærstamme: Saccharomyces cerevisiae
Brygningsparametre:
Ølstil: Alle typer af moderne saftige eller uklare ales (dvs. NEIPA/uklare IPA’er, dobbelt uklare IPA’er og uklare pale ale).
Gæringstemperaturområde: 16-23°C.
Estimeret virkningsgrad: 75-80 %*
Flokkulation & sedimenteringsevne: Middel-lav
Alkoholtolerance: 9-11 %
H2S produktion: Lav
STA1: Negativ
Gæringstemperaturområde: 16-23°C.
Estimeret virkningsgrad: 75-80 %*
Flokkulation & sedimenteringsevne: Middel-lav
Alkoholtolerance: 9-11 %
H2S produktion: Lav
STA1: Negativ
*Ved normal vægtfylde på 1.050, 100% bygmalt
DOSERINGANBEFALING*
50-80 g/hl kold urt ved 16-23°C
Rehydrering:
Opløs gæren i kogt kølet vand ved 18-25°C i forholdet 1:10 og lad det hvile i 20 minutter. Efterfølgende
bland godt for at opnå fuldstændig suspension af gæren. Hæld gæren direkte i gærtanken.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.