Happy Yeast Abbey
Abbey er en overgærstamme specielt udvalgt til gæring af et bred spektrum af ales i belgisk stil, såsom Abbey-stile (dvs. Enkel, Dubbel, Tripel & Quadrupel), Belgian Pale-, Dark Strong Ale, Belgisk Blonde- og Pale Ale.
Denne stamme giver en kompleks, men meget ren og delikat frugtagtig og phenolisk smagskarakter med reminiscenser af tørrede frugter såsom figner, rosiner, blommer og dadler i harmoni med malten og alkoholindholdet i det designede øl.
Denne stamme giver en kompleks, men meget ren og delikat frugtagtig og phenolisk smagskarakter med reminiscenser af tørrede frugter såsom figner, rosiner, blommer og dadler i harmoni med malten og alkoholindholdet i det designede øl.
Gærstamme: Saccharomyces cerevisiae
Brygningsparametre:
Ølstile: Belgian Abbey Ales (dvs. Enkel, Dubbel, Tripel & Quadrupel), Belgian Pale Ale, Belgian Dark Strong Ale,
Belgian Blonde Ale og Belgian Pale Ale. Meget alsidig.
Gæringstemperaturområde: 16-24°C
Flokkulerings- og sedimentationsevne: medium
Estimeret værkningsgrad: 75-85 %*
Ølstile: Belgian Abbey Ales (dvs. Enkel, Dubbel, Tripel & Quadrupel), Belgian Pale Ale, Belgian Dark Strong Ale,
Belgian Blonde Ale og Belgian Pale Ale. Meget alsidig.
Gæringstemperaturområde: 16-24°C
Flokkulerings- og sedimentationsevne: medium
Estimeret værkningsgrad: 75-85 %*
Alkoholtoleranse: 14% ABV
*Ved normal vægtfylde på 1.050, 100% bygmalt
DOSERINGANBEFALING*
50-80 g/hl kold urt ved 18-24°C
Rehydrering:
Opløs gæren i kogt kølet vand ved 18-24°C i forholdet 1:10 og lad det hvile i 20 minutter. Efterfølgende
bland godt for at opnå fuldstændig suspension af gæren. Hæld gæren direkte i gærtanken.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.