Happy Yeast Saison
Saison er en alsidig tør, aktiv topgærstamme til gæring af franske og belgiske Saison-stile og Biere de Garde.
Denne højeffektive stamme giver en blød frugt- og citrusagtig og fenolisk krydret smagsnoter, med en forfriskende, høj drikkelig og sprød karakter, men alligevel med en rig mundfornemmelse.
Gærstamme: Saccharomyces Cerevisiae var. diastaticus
Brygningsparametre:
Ølstile: Saison, Biere de Garde
Fermenteringskinetik: hurtig. 6 dage ved 22°C, højere temp. = flere fenoler
Gæringstemperaturområde: 18-27°C
Flokkulerings- og sedimentationsevne: god
Estimeret værkningsgrad: 87%*
Fermenteringskinetik: hurtig. 6 dage ved 22°C, højere temp. = flere fenoler
Gæringstemperaturområde: 18-27°C
Flokkulerings- og sedimentationsevne: god
Estimeret værkningsgrad: 87%*
Alkoholtoleranse: 11% ABV
*Ved normal vægtfylde på 1.050, 100% bygmalt
DOSERINGANBEFALING*
50-80 g/hl kold urt ved 18-25°C
Rehydrering:
Opløs gæren i kogt kølet vand ved 18-25°C i forholdet 1:10 og lad det hvile i 20 minutter. Efterfølgende
bland godt for at opnå fuldstændig suspension af gæren. Hæld gæren direkte i gærtanken.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.