Happy Yeast German Wheat
Gær ideel til fremstilling af højgærede hvedeøl som belgisk Witbier, Blanche, American Wheat-øl
og Weissbier/Hefeweizen. German Wheat giver karakteristiske aromaer af nelliker og bananer. Den har en fremragende
virkningsgrad og en alkoholtolerance på op til 12% ABV. Denne gær har en lav flokkuleringskapacitet og forbliver i
suspension selv i det færdige produkt.
og Weissbier/Hefeweizen. German Wheat giver karakteristiske aromaer af nelliker og bananer. Den har en fremragende
virkningsgrad og en alkoholtolerance på op til 12% ABV. Denne gær har en lav flokkuleringskapacitet og forbliver i
suspension selv i det færdige produkt.
Gærstamme: Saccharomyces cerevisiae var. Diastaticus
Brygningsparametre:
Ølstile: hvedeøl (dvs. belgisk Witbier, Blanche, Weissbier- / Hefeweizen, Kristallweizen)
Fermenteringskinetik: hurtig. 10 dage ved 12°C, 5 dage ved 22°C*
Gæringstemperaturområde: 12-25°C
Estimeret virkningsgrad: 95 %
Alkoholtolerance: 12% ABV
Flokkulerings- og sedimentationsevne: lav
H2S produktion: lav
Fermenteringskinetik: hurtig. 10 dage ved 12°C, 5 dage ved 22°C*
Gæringstemperaturområde: 12-25°C
Estimeret virkningsgrad: 95 %
Alkoholtolerance: 12% ABV
Flokkulerings- og sedimentationsevne: lav
H2S produktion: lav
*Ved normal vægtfylde på 1.050, 100% bygmalt
DOSERINGANBEFALING*
50-100 g/hl kold urt ved 18-25°C
Rehydrering:
Opløs gæren i kogt kølet vand ved 18-25°C i forholdet 1:10 og lad det hvile i 20 minutter. Efterfølgende
bland godt for at opnå fuldstændig suspension af gæren. Hæld gæren direkte i gærtanken.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.